Ontdek het perfecte toevluchtsoord! Een prachtig recreatiechalet van 70m2 op een uitgestrekt perceel van meer dan 500m2 staat te koop! Dit is jouw kans om te genieten van luxe, comfort en natuur op één plek.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal met overvloedige bergruimte, perfect om al je spullen georganiseerd te houden. De grote huiskamer straalt warmte uit met prachtige raampartijen die het natuurlijke licht omarmen. De open keuken, compleet met alle moderne gemakken, is een droom voor culinaire liefhebbers.

Het zitgedeelte wordt bekroond door een knusse haard, waardoor het de ideale plek is om te ontspannen. De huiskamer herbergt ook een aparte hobby-/werkruimte, waardoor je de vrijheid hebt om je passies na te jagen.

De grote slaapkamer is een oase van rust, met een keurige inbouwkastenwand voor al je kleding en bezittingen. De hal herbergt een separaat toilet en een handige provisiekast, terwijl er ook een aparte ruimte is voor een wasmachine en droogtrommel.

Geniet van luxe ontspanning in de zeer complete badkamer, voorzien van een douche, ligbad, wasgelegenheid en zelfs een sauna voor ultiem welzijn.

Aan 1 zijde van het chalet strekt zich een ruime overkapping uit over de volledige breedte. Hier kun je een lounge- en eetgedeelte creëren, perfect voor gezellige momenten en diners in de buitenlucht. Achter het chalet staat een handige schuur voor het opbergen van tuinspullen en fietsen.

De volledig omheinde en fraai aangelegde tuin is een oase van rust en schoonheid. Zowel het chalet, de schuur als de tuin verkeren in keurig nette staat, klaar om jouw toekomstige paradijs te worden.

Dit geweldige chalet is per direct beschikbaar. Grijp deze kans en maak van dit chalet jouw droompaleis!
Wacht niet langer, plan een bezichtiging en ontdek het leven van comfort en ontspanning in dit prachtige recreatiechalet. Bovenkant formulier

Vraagprijs: €152.500,00

 

Meer foto’s volgen.