🌲 Prachtig Recreëren in Luxe en Comfort! 🏡🌳
Ontdek de ultieme combinatie van ruimte, comfort en natuur in dit schitterende recreatiechalet. Met 90m2 aan woonruimte en een weids perceel van 1000m2 biedt dit chalet de perfecte setting voor ontspanning en genieten van de natuur.

✨ Binnenruimte: Betreed een oase van comfort met een riante huiskamer, compleet met een gloednieuwe hoekkeuken voorzien van alle moderne gemakken. De grote slaapkamer met een stijlvolle kastenwand biedt voldoende opbergruimte. De luxe badkamer is uitgerust met een toiletmeubel en een verkwikkende inloopdouche. Daarnaast beschikt het chalet over een apart toilet voor extra gemak.

🧺 Praktisch Gemak: Een aparte ruimte voor wasmachine en droogtrommel, samen met extra bergruimte, maken het dagelijkse recreëren eenvoudig en georganiseerd. De gloednieuwe groepenkast voor elektra staat garant voor veiligheid en efficiëntie.

🌞 Extra Ruimte vol Lichtinval: Ontspan in een extra ruimte doordrenkt met natuurlijk licht, perfect voor rustige momenten met een goed boek of als een inspirerende hobbyruimte.

🌿 Buitenleven: Stap naar buiten en laat je omringen door de natuur op het supergrote perceel met volwassen beplanting. Geniet van de groene oase rondom het chalet. Ontdek de buitenkeuken, ideaal voor culinaire avonturen te midden van de natuur. Berg je fietsen en tuinmaterialen op in de handige schuur, terwijl de grote carport beschutting biedt aan je voertuig.

🌳 Unieke Buitenruimte: De volwassen beplanting, de buitenkeuken, de schuur, en de grote carport maken dit chalet tot een waar buitenparadijs. Ook heeft het chalet aan de voorzijde een grote overkapping waar u heerlijk kunt vertoeven. Ervaar de vrijheid en de mogelijkheden van recreëren in dit grote unieke chalet.

👀 Dit object moet je met eigen ogen komen bekijken. Dit is jouw kans om het perfecte evenwicht te vinden tussen modern recreëren en natuurlijk genot. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de luxe en comfort van dit unieke recreatiechalet!

Vraagprijs: € 175.000,00

Info via de Receptie Caravanpark Recrenova: 06-53388472/ Mail: info@recrenova.nl