In ons uitgebreide Fiets- en Wandeltochten bestand hebben wij ook toeristische informatie voor de autobezitters met onder andere:

Diverse Zuid-Nederlandse autoroutes met tips voor uitstapjes en zeven aansluitende wandelingen.

De Mergelland autoroute:
Lengte ongeveer 110 kilometer. u komt langs Bunde – Meerssen – Borgharen – Limmel – Maastricht – Eysden – Mesch – Sint Geertruid – Noorbeek – Epen – Vaals – Simpelveld – Elsloo. Het is aan te raden om onderweg uit te stappen, te genieten van de natuur, de vele bezienswaardigheden en tal van historische verrassingen.

De Taxandria autoroute:
Lengte ongeveer 120 kilometer. U komt langs: Breda – Ulvenhout – Chaam – Hilvarenbeek – Reusel – Postel (B) – Retie (B) – Lichtaart (B) – Herenthals (B) – Kasterlee (B) – Turnhout (B) – Hoogstraten (B). Deze grenslandroute van Nederland en België is genoemd naar de oudste benaming van de Kempen. Namelijk Taxandria. U komt door mooie natuurgebieden met een afwisselend beeld van bossen, heiden, vennen, riviertjes en cultuurgronden.

Peel en Maas autoroute:
Lengte ongeveer 107 kilometer. U komt langs: Deurne – Overloon – Venray – Horst – Asten. In Overloon woedde op 27 September tot 17 Oktober 1944 een tankslag en werd Overloon met de grond gelijk gemaakt. Ter herinnering aan deze veldslag is het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum opgericht. De Peel is een gebied van hoogveen – vennen – heide en zandruggen op de grens van Noord Brabant en Limburg. Aan de oostzijde eindigt de Peel in de vruchtbare Maasvallei.

Kempenroute:
Lengte ongeveer 145 kilometer. U komt langs: Oirschot – Best – Sint Oedenrode – Nuenen – Mierlo – Heeze – Leende – Hamont (B) – Bergeyk – Eersel – Middelbeers. Dat de Kempen in de geschiedenis een aparte rol gespeeld hebben, bewijst de van de Brabantse gotiek afgeleide Kempische gotiek. Dit alles is te zien in het Streekmuseum “De acht Zaligheden” in Eersel. De Kempen staan bekend om hun bossen en landerijen, die doorsneden worden door riviertjes en kanalen en tevens zijn de typische langgevelboerderijen aantrekkelijk om naar te kijken.