Yin Yang recreatiechalet op energetisch fijne plek

Informatie

Ontsnap naar de perfecte bestemming met dit prachtige recreatiechalet, waar yin en yang samenkomen op een energetisch fijne plek. Dit chalet combineert stijl en comfort voor een onvergetelijke ervaring.

Stap binnen in de gezellige huiskamer en voel direct de balans tussen rust en levendigheid, versterkt door de sfeervolle kachel die warmte en gezelligheid uitstraalt. Deze ruimte loopt naadloos over in de moderne open keuken, die slechts 2 jaar oud is en tot in de puntjes is afgewerkt. Hier komen functionaliteit en gezelligheid samen, waardoor koken een plezierige bezigheid wordt.

De gezellige slaapkamer is een oase van rust, voorzien van een airco die zowel kan koelen als verwarmen. Vanuit het bed kijk je zo de grote tuin in, waar de harmonie van de natuur je omarmt. Deze kamer biedt een perfecte balans tussen rust en natuurbeleving.

De stijlvolle badkamer, eveneens 2 jaar geleden geplaatst, is een voorbeeld van perfectie en stijl. Hier voel en zie je de zorgvuldigheid in de gekozen materialen en afwerking.

Aan het chalet zit een fijne houten overkapping, waar je kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Het yin en yang-principe komt hier tot uiting in de samensmelting van binnen en buiten.

Naast het perceel staat een praktische carport voor je auto, zodat je altijd een beschutte parkeerplek hebt. Alle leidingen van het chalet zijn vorstbestendig afgewerkt met thermolint, wat zorgt voor gemoedsrust tijdens de koudere maanden.

Dit chalet is de ideale plek voor wie op zoek is naar een moderne en energetisch fijn plekje in een rustige en sfeervolle omgeving. Laat je verrassen door het perfecte gevoel van thuiskomen in dit yin yang recreatiechalet.

Vraagprijs:
Bouwjaar:
1994
Type:
Likon
Oppervlakte Chalet:
32m²
Oppervlakte perceel:
500m²
Plaatsnummer:
211

Foto's

Klik op de foto om te vergroten

Verscholen in het mooiste natuurgebied van gemeente Heeze-Leende ligt ons caravanpark, een perfecte mix van ontspanning, ruimte & gezelligheid.