Aangeboden op plaats nummer 313

Chalet Houtbouw. Afmetingen lengte 9,50 m x breedte 3,60 m, totale oppervlakte chalet: 34,20 m2.

Dit prachtige, volledig verzorgde en wintervaste geïsoleerde chalet met voortent is in perfecte staat.
Het chalet is voorzien van schouw met gaskachel, vinyl laminaat vloer, rolluiken, vliegenhorren, rol- en gordijnen. Alles tip top verzorgd.

Binnen is een gezellige ruime gemeubileerde living. Hier heeft u prachtig uitzicht over de landerijen. Een complete keuken met 4 pits gasstel, afzuigkap, koelkast, moderne mengkraan en veel berg ruimte.
Het chalet heeft twee slaapkamers. Een slaapkamer met een comfortabele bed en kastruimte. Daarnaast treft u een 2-persoonskamer aan met voldoende kastruimte en elektrisch kachel, wat alleen in de wintermaanden gebruikt zal hoeven worden.
Er is een nette badkamer met douche, toilet, kastruimte en een wasgelegenheid.

Buiten staat een mooi tuinhuis met kleine overkapping, waaronder ruimte is voor de fietsen. In het geïsoleerde tuinhuis bevinden zich een zo goed als nieuwe wasmachine, vriezer en kasten. Er is een aparte ruimte met een werkbank en gereedschappen.
Tevens is een buitenkraan compleet met tuinslang en haspel. Het perceel is geheel omheind en aangeplant. Als laatste is er nog een carport waaronder u de auto kunt parkeren, ook hier is verlichting aangebracht.

Kortom een chalet, meer dan compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. U kunt hier meteen beginnen met genieten.

De plaats valt onder 300 m2 –

De verkoop prijs is € 45.000,00

Info Caravanpark Recrenova 06-53388472 (tijdens kantooruren)