Te koop op plaats nummer 320 een aluminium stacaravan van het merk Atlas uit 1995.

Afmetingen lengte 10,50 m, breedte 3,70 m, totale oppervlakte stacaravan: 38,85 m2

Zeer recent is de stacaravan voorzien van een nieuw dak, nieuwe geiser, toilet en laminaat.

Door de voordeur komt u binnen in de hal. In de hal heeft u via de linkse deur toegang tot een slaapkamer met twee enkele bedden. Aan de rechterkant is de opbergkast met de nieuwe geiser. De tweede deur rechts brengt u naar de slaapkamer met een voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een 3- deurs schuifkast. In de slaapkamer is een doorgang naar de toilet/badkamer ruimte met een wasgelegenheid, nieuw toilet en een klein zitbad.

Dan gaan we even terug naar de hal, daar is ook een deur om naar de toiletruimte te gaan en een deur om in de zeer ruime huiskamer te komen.

Aan de rechterkant staat een gezellige keuken die is uitgerust met een dubbele gasoven, koelkast en zeer veel opbergruimte.

Vanuit de keuken loop je zo de sfeervolle living in met een tweetal grote banken aan, 1 x voor het diner en 1x voor de ontspanning. Er een tv aansluiting, openslaande terrasdeur en een fijne  gaskachel. Tevens is van de riante bank nog een ruim tweepersoonsbed te maken.

Wanneer we naar buiten gaan dan bevinden we ons op een verhoogd houten terrasje om heerlijk te kunnen zitten en bij de voordeur treft u een kleine overkapping aan. Vanaf het terras kunt u genieten van de grote tuin met een 2-tal terrassen.

In de tuin staat een schuur met daarbij een kleine buitenkeuken en een buitenkraan. Ook achter de stacaravan is er nog een buitenkraan geplaats. Als laatste is er nog een carport waaronder u de auto kunt parkeren.

De plaats valt onder categorie maximaal 500 m2

Vraagprijs € 6.000,00