Chalet van het merk Everest uit 2009 met voortent, carpoort en schuur

Afmetingen lengte 9,00 m, breedte 4,00 m, totale oppervlakte het chalet: 36,00 m2

Dit betreft chalet Everest met 4 slaapplaatsen. Over de lengte van 6,5 meter van het chalet zit een wintervaste voortent met een houten vloer.

Wanneer u binnen komt heeft u aan uw rechterhand meteen de toilet-, was- en doucheruimte. Naast de natte ruimte treft u een slaapkamer met een 2-persoonsbed en veel kastruimte. De volgende deur brengt u naar een 2e slaapkamer met een stapelbed en een hoge kast.

De ruime huiskamer/keuken wordt verwarmd met een pelgrim propaankachel. Voor de warme dagen kunt u gebruik maken van de airconditioning.

De zeer nette, moderne keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Er is voldoende kastruimte aanwezig. Voor warm water is er een nieuwe zuinige geiser geinstalleerd. (onderhoudskeuring 2019)

Met 16 ampére electra heeft u genoeg vermogen om meerdere zware apparaten te gebruiken. Er is een goede mogelijkheid op het park om internet aan te sluiten waarbij u zelf de snelheid kunt bepalen (abonnement). Tv kan via de schotel, digitenne of internet.

De voortent is van de firma Rits. Hier is een extra ruimte gecreëerd waar u ook nog heerlijk kunt zitten.

In de tuin bevindt zich een houten tuinhuis met aansluiting voor een wasmachine en het opbergen van tuinmaterialen. Voor de auto is er een carpoort aanwezig.

Een ideaal plekje van bijna 300m2.

Vraagprijs € 25.000,00

Info Receptie 06-53388472