Te koop op plaats nummer 100, houten chalet van het merk Van der Salm, bouwjaar 1992, met een totale afmeting van ruim 90 m2 !!

Dit is uniek op het park daar de toegestane oppervlakte normaal maximaal 70 m2 is. Voor dit chalet is in het verleden toestemming gekregen van de gemeente.

Het betreft twee grote chalets die zijn geschakeld middels een serre van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op de tuin en het ruime terras . Onder de aluminium overkapping met ingebouwde sfeerverlichting is het heerlijk toeven.

Het terras is te bereiken door de deur van de serre of door de twee open slaande tuindeuren in het linker gedeelte van het chalet. In dit gedeelte bevindt zich een grote living en de keuken. De keuken is voorzien van vaatwasser, combi-oven, koelkast met diepvries.
Door de serre loopt u naar het rechter gedeelte van het chalet. Via de eerste deur links komt u in de toiletruimte met een kleine wasgelegenheid.
Naast de toiletruimte is een extra kamer waar de jaarlijks goed onderhouden, CV (2012) is gesitueerd en hier is de mogelijkheid aanwezig tot het plaatsen van een was-droogcombinatie.
Gaat u een deur verder dan komt u in een ruime badkamer met een dubbele wasgelegenheid en een comfortabele inloopdouche, tevens is er over de hele wand een inbouwkast.
En last but not least de zeer grote masterbed room met openslaande tuindeuren waar genoeg ruimte is voor een tweepersoonsbed en ook hier is over een gehele wand een inbouwkast aanwezig.

In de zeer grote tuin staat een tuinhuis en een carport.

De plaats valt onder de maximale 500 m2 – Vraag prijs € 75.000,00