Wie is de Boef?

Zaterdag 31 augustus een trainingsmiddag van de hondenclub K.N.P.V. De Trouwe Vriend bij ons op het park.
Leuk voor de gasten om eens te kijken hoe het trainen van een politiehond in zijn werk gaat en goed voor de honden om op een vreemd terrein te oefenen. De honden Boef en Bikkel die bij deze club trainen en welke dienen in hun vrije tijd als waakhond op ons park waren ook van de partij. De hele training werd haarfijn uitgelegd aan de gasten zodat ze ook een idee kregen wat we aan het doen waren, hoe goed deze honden luisteren ( bijna altijd 😁😁 ) en hoe leuk ze het vinden om te werken. Hieronder diverse filmpjes van een aantal oefeningen waar we op trainen.

 

 

And last but not least konden we met z’n allen na de training zo aanschuiven bij de jaarlijkse barbecue van het park. Deze was weer top verzorgd 👌👌 door het Be Happy team & vrijwilligers.

 

Leave a Comment